Antena 3 CNN Politică Ce postează Zgonea pe Twitter atunci când se plictiseşte

Ce postează Zgonea pe Twitter atunci când se plictiseşte

de M.Z.    |    02 Apr 2014   •   15:46
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, pare că se plictiseşte.
 
- Chiar în timp ce participa la ceremonia de ieri din Parlament dedicată aniversării NATO, preşedintele Camerei Deputaţilor a postat pe Twitter un citat din Paolo Coelho, dar şi o fotografie cu mesajul: "Să n-ai încredere în nimeni". Apoi, întrebat despre postarea respectivă, Zgonea s-a enervat puţin şi a explicat că i s-a părut ''haios'' să posteze mesaje.
 
- Mai mult, Valeriu Zgonea a redefinit Twitterul ca fiind o combinaţie de Facebook şi Instagram. 

"Sunt foarte interesante, sunt nişte mesaje foarte frumoase. Twitter a început să preia un mix între Facebook şi Instagram, adică foloseşte grafice, fotografii, ca să comunice anumite mesaje până în 140 de caractere, că după aceea nu mai înţelege nimeni. E un model care a prins. Generaţiile tinere folosesc foarte mult Twitter ca formă de comunicare. Dar nu este prima dată când fac postări.
 
- Eu am cont şi la LinkedIn, dar pe dvs nu prea vă preocupă LinkeIn. E o chestie cu profesionişti în anumite zone. Eu sunt în acest netwok, dar e mai complicat", s-a arătat mândru Valeriu Zgonea.
 
- Cât despre autorul lui preferat, Coelho, Zgonea a spus că i-a citit toate cărţile, dar a refuzat să spună vreun titlu.

Citiţi şi Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a spus că domnitorul Mihai Viteazul este "colegul" său.
 

×
Subiecte în articol: valeriu zgonea Twitter
Parteneri
Ce faci când expiră cardul de sănătate? Valabilitatea lui a fost prelungită în pandemie
x close