x close

Cine este Dănuţ Andruşcă, propunerea PSD pentru Ministerul Economiei - Biografie

de M.Z.    |    26 Ian 2018   •   14:08
Cine este Dănuţ Andruşcă, propunerea PSD pentru Ministerul Economiei - Biografie 418 Foto: www.facebook.com/Dan Andrusca

CINE ESTE DĂNUȚ ANDRUȘCĂ. Dănuţ Andruşcă, noul ministru al Economiei, a fost director general la Regia Autonomă pentru Activităţi Nucleare (RAAN) din Drobeta Turnu Severin, iar rezultatele obţinute l-au propulsat la conducerea Cupru Min SA.

CINE ESTE DĂNUȚ ANDRUȘCĂ. Om de afaceri, Dănuţ Andruşcă are 49 de ani, este din Vânători - Neamţ şi a intrat în politică în 2012. A absolvit Liceul “Ştefan cel Mare” din Târgu Neamţ şi Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.

CINE ESTE DĂNUȚ ANDRUȘCĂ. După 1990 şi-a deschis prima afacere şi câţiva ani mai târziu a cumpărat o societate specializată în producerea şi comercializarea articolelor tehnice din cauciuc.

CINE ESTE DĂNUȚ ANDRUȘCĂ. În 2012 a intrat în politică şi a devenit consilier în Ministerul Economiei, de unde a fost desemnat director general la Regia Autonomă pentru Activităţi Nucleare (RAAN) din Drobeta Turnu Severin.

CINE ESTE DĂNUȚ ANDRUȘCĂ. Rezultatele obţinute ca director RAAN l-au propulsat în noi funcţii – director al Cupru Min SA - societate de interes naţional, aflată în subordinea Ministerului Economiei, dar şi în cea de preşedintele Consiliului de Administraţie al Conversmin SA, societate aflată în subordinea Ministerului Economiei.

CINE ESTE DĂNUȚ ANDRUȘCĂ. În 2016 a candidat pentru un fotoliu de deputat la Neamţ, fiind vicepreşedinte al Comisiei pentru Industrii şi Servicii şi reprezentat în comisia parlamentară de anchetă a Camerei Deputaţilor şi Senatului privind Activitatea Autorităţii Naţionale de Regmenemtare în domendiul Energiei.

CINE ESTE DĂNUȚ ANDRUȘCĂ. Dănuţ Andruşcă este căsătorit şi are doi copii.

Sursă: Mediafax

Citeşte mai multe despre:

Ministerul Economiei
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati