Antena 3 CNN Politică Cine este fiul lui Ludovic Orban şi cu ce se ocupă acesta astăzi. Detalii despre care premierul evită să vorbească

Cine este fiul lui Ludovic Orban şi cu ce se ocupă acesta astăzi. Detalii despre care premierul evită să vorbească

Este premierul României, un politician foarte cunoscut, dar despre care se cunosc puţine informaţii în ce priveşte viaţa sa privată. Ludovic Orban nu discută cu presa despre aceste aspecte. Singura jurnalistă care a reuşit să-i strecoare câteva întrebări despre familia sa a fost regretata Cristina Ţopescu. Se întâmpla în urmă cu trei ani, când aceasta avea o emisiune on-line.

Cine este fiul lui Ludovic Orban şi cu ce se ocupă acesta astăzi. Detalii despre care premierul evită să vorbească
Sursa foto: Hepta
de Denisa Nedelcu    |    24 Iun 2020   •   12:33

În toamna anului 2017, Ludovic Orban a acceptat să vorbească la o emisiune on-line, la Canal 33, şi despre viaţa sa. Şeful PNL a povestit atunci despre Tudor Andrei, fiul său, care în prezent are 20 de ani. Liberalul s-a arătat mândru de băiatul său, pe care spune că l-a crescut liber, fără pedepse şi de câţiva ani este pe propriile picioare.

"Merge pe 18 (ani - n.r.). E aplecat spre ştiinţele exacte, fizică, matematică, chimie... E şi în zona informaticii, dar spune că nu vrea să stea toată viaţa în faţa unui computer şi nu vrea să meargă spre IT. Mă bucur că învaţă, că e serios. L-am crescut foarte liber, l-am lăsat să dea cu capul de pragul de sus singur, nu l-am protejat.

Am încercat să-i spun punctul de vedere. Nu am apelat la interdicţii, la pedepse, nici măcar nu l-am ameninţat că-l opresc. Au fost unele pedepse, dar neaplicat cu nervi, ci calm şi cu explicaţii. Am trecut de perioada asta, de la 15 ani nu am mai avut niciun motiv să-i aplic vreo pedeapsă. E pe propriile picioare, caută să-şi găsească rezolvări la toate problemele cu care se confruntă", spunea Ludovic Orban în septembrie 2017, la emisiunea Cristinei Țopescu, potrivit voxbiz.ro.

Pe 4 noiembrie 2019, Ludovic Orban, preşedintele PNL, a ajuns premierul României. În urmă cu circa 10 ani, în perioada aprilie 2007 – decembrie 2008, Orban a fost ministru al Transporturilor în Guvernul Tăriceanu.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close