x close

Cine este Ioana Bran, propunerea PSD pentru Ministerul Tineretului și Sportului - Biografie

de M.Z.    |    26 Ian 2018   •   14:32
Cine este Ioana Bran, propunerea PSD pentru Ministerul Tineretului și Sportului - Biografie 418 Foto: Facebook/ Ioana Bran

CINE ESTE IOANA BRAN. Ioana Bran, favorită pentru Ministerul Tineretului și Sportului, după demisia lui Marius Dunca, are 31 de ani și este fiica unui om de afaceri din Satu Mare.

CINE ESTE IOANA BRAN. Ioana Bran, născută pe 31 octombrie 1986, este un deputat român, ales în 2016.

CINE ESTE IOANA BRAN. În urmă cu doi ani, Liviu Dragnea a nominalizat-o ca secretară la Camera Deputaților. Atunci, presa a numit-o ”milionara sexy”. 

CINE ESTE IOANA BRAN. Ioana Bran este fiica mai mică a lui Ioan Bran, patronul Distileriilor Bran, cele care produc pălinca de export Bran. 

CINE ESTE IOANA BRAN. În ce privește studiile, Ioana Bran a terminat Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii ”Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca. Are master în audit şi expertiză contabilă.

CINE ESTE IOANA BRAN. A intrat în politică în 2010, iar în 2012 a fost aleasă consilier județean pe listele USL Satu Mare. 

CINE ESTE IOANA BRAN. Ioana Bran deține și funcția de preşedinte al Tineretului Social Democrat din Satu Mare şi de vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene a PSD.

Citeşte mai multe despre:

Ministerul Tineretului si Sportului
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati