Antena 3 Politică Cine sunt parlamentarii PSD care au votat pentru Guvernul Orban

Cine sunt parlamentarii PSD care au votat pentru Guvernul Orban

04 Noi 2019   •   17:47
Cine sunt parlamentarii PSD care au votat pentru Guvernul Orban

Parlamentarii PSD Cristina Burciu, Marius Bota, Elena Hărătău şi Eugen Gioancă au fost prezenţi în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului şi au votat la învestirea Guvernului Orban.

De asemenea, au votat şi şapte parlamentari Pro România - Liviu Balint, Mircea Banias, Sorin Cîmpeanu, Daniel Constantin, Damian Florea, Emilia Meiroşu şi Georgian Pop.

Printre cei care au fost prezenţi la vot se numără şi Remus Borza, membru în grupul parlamentar PSD de la Camera Deputaţilor, dar fără adeziune, precum şi parlamentarii neafiliaţi Alexandru Băişanu, Marian Cucşa, Adrian Dohotaru, Mihăiţă Găină şi Emanoil Savin.

PSD a decis să nu participe la şedinţă pentru a nu a asigura cvorumul. De asemenea, liderul Pro România Victor Ponta a anunţat că parlamentarii partidului nu vor fi prezenţi.

Guvernul propus de premierul desemnat Ludovic Orban a fost învestit, luni, de plenul reunit al Parlamentului, fiind înregistrate 240 de voturi pentru, din 240 exprimate. Pentru acordarea încrederii Guvernului erau necesare cel puţin 233 de voturi favorabile.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close