Antena 3 CNN Politică Ciolacu, reacție explozivă după retragerea lui Orban: Am încălcat vreo lege? CCR arată altceva!

Ciolacu, reacție explozivă după retragerea lui Orban: Am încălcat vreo lege? CCR arată altceva!

Marcel Ciolacu a avut o primă reacție după ce Klaus Iohannis a anunțat retragerea lui Ludovic Orban din poziția de premier desemnat. Liderul PSD susține că social-democrații nu vor propune un candidat, însă exclud varianta de a susține un premier PNL.

Ciolacu, reacție explozivă după retragerea lui Orban: Am încălcat vreo lege? CCR arată altceva!
Sursa foto: Sursă foto: Marcel Ciolacu Facebook
25 Feb 2020   •   19:34

”Nu vom propune un candidat la Cotroceni pentru că președintele s-a antepronunțat și nu are rost să propunem un candidat de la PSD. Excludem să susținem un premier PNL. Nici pe Nicolae Ciucă, dacă în spatele lui se ascunde PNL. Nu e problema PSD că și-a depus Orban mandatul noi ne-am apărat dreptul și ne-am adresat CCR. Am încălcat vreo lege sau regulament? La cum arată hotărârea CCR, alții au încălcat. PSD e pregătit pentru anticipate.”, a spus Marcel Ciolacu, la Digi24

Cine decontează blocajul? ”Cine a creat-o” a răspuns Ciolacu. După ce a fost dat jos Guvernul Orban sau după ce a fost îndepărtat, am venit cu propunere de premier care a fost declinată. Din acel moment, răspunderea aparține PNL și președintelui. 

Cât despre absența de la vot, afirmă că a trebuit să participe la o mascaradă. Dacă decizia CCR era alta, am fi participat la votul de ieri. 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Klaus Iohannis
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close