Antena 3 CNN Politică Claudiu Târziu, după depunerea moțiunii: ”Ne bucurăm că cei de la USR au lăsat orgoliul”

Claudiu Târziu, după depunerea moțiunii: ”Ne bucurăm că cei de la USR au lăsat orgoliul”

Co-președinții AUR au dat declarații în urma depunerii moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, alături de USR PLUS. Claudiu Târziu a spus că se bucură că cei de la USR PLUS au lăsat orgoliile.

Claudiu Târziu, după depunerea moțiunii: ”Ne bucurăm că cei de la USR au lăsat orgoliul”
de Andreea Ştefan    |    03 Sep 2021   •   21:11

”Cred că suntem în asentimetul unei majorități dintre români care vor să scape du guvernarea Cîțu, cu tot ce înseamnă ea. De la miniștrii PNL, la miniștrii USR, la miniștrii UDMR.

Aveți în fața dumneavoastră o moțiune depusă la inițiativa AUR, cu semnăturile și altor forțe politice, cu care nu ne-am aliat, nu suntem aliați și nu ne vom alia. Singurul obiectiv comun pe care îl avem noi de la AUR cu cei de la USR, cu cei de la PSD, în acest moment, este demiterea Guvernului Cîțu, premierului Cîțu și toți miniștri care și-au bătut joc de români timp de nouă luni de zile.

Nu avea nicio forță politică curajul de a face acest pas. Ne-am asumat și am anunțat depunerea moțiunii ”Demiterea Guvernului Cîțu, singura șansă a României de a trăi” din prima zi a sesiunii parlamentare și astăzi, după trei zile, avem semnăturile necesare, 122 de semnături.

Săptămâna viitoare, luni sau marți, va fi citită în plenul reunit al celor două camere și sperăm să fie votată cât mai repede, pentru a începe reconstrucția României

(...) Președintele Klaus Iohannis îl ține în brațe pe Florin Cîțu și vrea să-și numească proprii procurori... Domnul Florin Cîțu și ceilalți miniștrii își pot lua bagajele de la Palatul Victoria”, a declarat George Simion.

Claudiu Târziu a declarat că textul moțiunii de cenzură aparține, în mare parte, celor de la AUR, dar se bucură că USR PLUS au lăsat orgoliile și susțin moțiunea.

”În urma discuțiilor cu cei de la USR am mai ajustat textul, dar în linii mari a rămas la fel. Ne bucurăm să vedem că cei de la USR au lăsat orice orgoliu departe și susțin acest text care ne aparține în mare parte. Sperăm că și PSD o să voteze moțiunea și să cadă acest Guvern”, a declarat Claudiu Târziu, co-președintele AUR.

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close