Antena 3 CNN Politică Claudiu Târziu despre intrarea protestatarilor în curtea Parlamentului: ”Este o diversiune. I-au lăsat să intre”

Claudiu Târziu despre intrarea protestatarilor în curtea Parlamentului: ”Este o diversiune. I-au lăsat să intre”

Claudiu Târziu, copreședintele AUR, i-a îndemnat pe protestatarii care au forțat intrarea în curtea Parlamentului și care au fost chemați de AUR să se retragă, iar cei care au venit cu alte scopuri să își asume consecințele.

Claudiu Târziu despre intrarea protestatarilor în curtea Parlamentului: ”Este o diversiune. I-au lăsat să intre”
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    21 Dec 2021   •   12:32

”Cei care ați venit la alte chemări, faceți ce vreți să faceți. Cei care ați venit la chemarea AUR, vă rog să faceți un pas în spate.

Dacă nu ați venit la chemarea AUR, vă asumați consecințele. Cei care ați venit la chemarea AUR, vă rog să faceți un pas în spate, atât. 

Este o diversiune, au fost lăsați să intre în curte pentru a putea fi reprimați și pentru a se spune că partidul AUR ia cu asalt Parlamentul României.

Este o prostie, nu așa se rezolvă... O diversiune a autorităților. Nu așa se rezolvă o chestiune de genul ăsta. Noi luptăm cu mijloace democratice, cu mijloace parlamentare și cu mijloace civice.

(...) Avem moțiune de cenzură pe care putem să o propunem, avem atac la CCR”, a spus Claudiu Târziu din fața Parlamentului.

Informații în curs de actualizare.

×
Subiecte în articol: Claudiu Târziu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close