Antena 3 CNN Politică Clotilde Armand îi cere lui Nicuşor Dan să rămână în USR: „Trebuie să continuăm împreună!”

Clotilde Armand îi cere lui Nicuşor Dan să rămână în USR: „Trebuie să continuăm împreună!”

Clotilde Armand îi cere lui Nicuşor Dan să rămână în USR: „Trebuie să continuăm împreună!”
Sursa foto: Foto: Facebook/ Clotilde Armand
01 Iun 2017   •   14:21

Clotilde Armand i-a cerut lui Nicuşor Dan, cu puţin timp înainte ca acesta să îşi anunţe demisia din partid, să nu plece şi să rămână alături de colegii săi.

„Îl cunosc pe Nicuşor Dan de 20 de ani. Când Nicuşor a trecut la un alt nivel şi simţea nevoia de o implicare substanţială pentru transformarea Primăriei Bucureşti şi a României, i-am spus că sunt gata să renunţ la job-ul meu pentru a lua parte la proiectul lui de administrare profesionistă şi cinstită: Uniunii Salvaţi Bucureştiul şi Uniunea Salvaţi România.

Am crezut în proiectul lui pentru că este un om care nu a făcut niciodată vreun compromis, a renunţat la cariera de matematician şi-a dedicat ani de zile toată energia lui pentru a schimba în bine societatea românească. Am crezut în acest proiect pentru că nimeni nu era obligat să adopte o ideologie, nimeni nu era obligat să se pronunţe pe chestiuni intime, să voteze fiecare aşa cum îi dictează conştiinţa şi opţiunea lui ideologică", scrie Clotilde Armand într-o postare pe Facebook.

Ea spune că se vor găsi mulţi care cred că deţin adevărul absolut pe subiectul acesta şi pe tema ideologiei.

„Să privim la clasa politică din România: lideri politici fără nici o înzestrare care deţin funcţii de decizie importante în stat, condamnaţi penali care conduc partide, un fost şef de stat care atacă neobosit justiţia şi plagiatori care se consideră mari intelectuali, toţi se declară oameni cu ideologii politice. Timp de 27 de ani au guvernat ţara cu aceste false teme şi vă întreb: ce au servit în afară de interesele lor transpartinice? Calitatea lui Nicuşor Dan este aceea de a fi un om de neclintit. Îl invit, la fel cum el a făcut-o când avea nevoie de ajutorul nostru, să rămână lângă noi, să nu renunţe, să stea neclintit! Nicuşor Dan, trebuie să continuăm împreună!", scrie Clotilde Armand.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close