Antena 3 CNN Politică Colegii din PNL se leapădă de primarul penal. Voicu: Suntem convinşi că Anghel va demisiona imediat

Colegii din PNL se leapădă de primarul penal. Voicu: Suntem convinşi că Anghel va demisiona imediat

Colegii din PNL se leapădă de primarul penal. Voicu: Suntem convinşi că Anghel va demisiona imediat
Sursa foto: Mihai Voicu
17 Mar 2010   •   16:46

Conducerea liberală are probleme cu unul din proaspeţii membrii din Biroul Politic Central impuşi de liderul Crin Antonescu pe listă la Congres. Cristian Anghel, primar de Baia Mare şi membru în conducerrea centrală a partidului ondamnat, miercuri, de Curtea de Apel Cluj, la doi ani şi jumătate de închisoare cu executare, pentru fapte de corupţie. Colegul său de partid, vicepreşedintele PNL pe comunicare, Mihai Voicu, a declarat că noua conducere a PNL este convinsă că primarul municipiului Baia Mare, Cristian Anghel, va demisiona imediat din partid.
"Deciziile justiţiei nu se comentează, deci, din acest punct de vedere, nu avem niciun fel de comentariu. În acest moment, Secretariatul general al PNL încearcă să ia legătura cu domnul Cristian Anghel. Suntem convinşi că domnul Anghel va demisiona imediat din toate funcţiile deţinute în partid, precum şi din calitatea de membru", a susţinut Mihai Voicu, citat de Mediafax.
El a explicat că noul Statut are o prevedere expresă că pentru pierderea calităţii de membru de drept în astfel de situaţii nu este nevoie de convocarea unei conduceri care să constate acest lucru, pierderea calităţii de membru intrând în vigoare imediat.
Cristian Anghel a deţinut funcţia de vicepreşedinte al PNL în mandatul de un an al lui Crin Antonescu la şefia PNL, iar în prezent este membru al BPC şi preşedintele filialei Maramureş a partidului.
Antena3.ro

×
Parteneri
Medicul Adrian Marinescu, detalii de ultimă oră despre Florin Piersic
x close