Antena 3 CNN Politică Consilierul lui Băsescu, după incidentul de la Constanţa: Preşedintele a fost împroşcat cu apă

Consilierul lui Băsescu, după incidentul de la Constanţa: Preşedintele a fost împroşcat cu apă

Consilierul lui Băsescu, după incidentul de la Constanţa: Preşedintele a fost împroşcat cu apă
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    24 Mai 2014   •   18:34

Preşedintele Traian Băsescu a fost împroşcat cu apă de un constănţean sâmbătă la prânz, şi nu scuipat, în momentul în care părăsea Nava Şcoală Mircea, susţine consilierul prezidenţial Dorel Onaca.

Dorel Onaca, cel care se afla la faţa locului, a declarat că gestul huliganic l-a mâhnit pe preşedintele Traian Băsescu.

"A fost un bezmetic care a luat o gură de apă şi a vrut să-l stropească pe preşedinte şi în mare i-a reuşit intenţia, numai că m-a udat pe mine pe haină şi pe ceafă, căci eram chiar în spatele preşedintelui Băsescu. Asta e! Se mai întâmplă când mergi în mulţime", a spus Onaca, potrivit Agerpres.

Preşedintele Traian Băsescu a fost scuipat de un tânăr, sâmbătă, la Constanţa, în momentul în care a coborât de pe nava şcoală "Mircea", bărbatul fiind imobilizat imediat de către ofiţerii SPP.

Incidentul a avut loc la finalul vizitei făcute de şeful statului la bordul navei şcoală "Mircea". La coborârea de pe vas, şeful statului a fost scuipat în faţă, de la o distanţă foarte mică, de un bărbat din mulţime.

Bărbatul a fost imobilizat imediat de către ofiţerii SPP, în timp ce şeful statului s-a şters cu mâna pe faţă, apoi a continuat să vorbească cu câţiva oameni din mulţimea adunată în terminalul de pasageri al Portului Constanţa. După ce a stat de vorbă cu oamenii preţ de aproximativ două minute, preşedintele s-a urcat în maşină şi a plecat din port.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close