Antena 3 CNN Politică Constantin Iancu a demisionat din PDL pentru a nu păta imaginea partidului

Constantin Iancu a demisionat din PDL pentru a nu păta imaginea partidului

Constantin Iancu a demisionat din PDL pentru a nu păta imaginea partidului
Sursa foto: Constantin Iancu
26 Feb 2009   •   13:24

Democrat-liberalul Constantin Iancu, fostul director general al Administraţiei Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare, a demisionat, joi, din toate posturile de conducere deținute în PDL și din calitatea de membru de partid. El avea funcţia de secretar al PDL Dolj.
Demisia acestuia survine la o zi după ce Constantin Iancu a renunţat şi la postul de director al Agenţiei Naţionale pentru Îmbunătăţiri Funciare.
Suspectat de legături cu lumea interlopă craioveană pentru implicarea sa în răpirea unui om de afaceri și a soției acestuia, numirea lui Iancu la ANIF a adus un deficit de imagine Guvernului și PDL. Rând pe rând, lideri democrat-liberali precum Radu Berceanu și Emil Boc au solicitat demisia acestuia din fruntea instituției și excluderea sa din PDL.
?Împotriva mea s-a dus o campanie de presă excesivă și nu vreau să trag imaginea partidului după a mea. Postul de la ANIF este extrem de bun și este vizat și de alte persoane. Sunt nevinovat și în cel mai scurt o să-mi dovedesc nevinovăția. Nu vreau ca PDL să fie pătat din cauza mea. Nu mi-a cerut nimeni să demisionez. Consider că e o demisie de onoare? a declarat Iancu pentru Antena3.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: demisie dosar rapire
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close