Antena 3 CNN Politică Un șef din PNL și-a dat demisia după rezultatele de la alegerile locale

Un șef din PNL și-a dat demisia după rezultatele de la alegerile locale

Un șef din PNL și-a dat demisia după rezultatele de la alegerile locale
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    14 Iun 2016   •   16:46

Copreşedintele PNL Dâmboviţa Dumitru Miculescu şi-a anunţat, marţi, demisia din partid, după rezultatul slab obţinut de PNL în judeţ la alegerile locale, potrivit agerpres.ro.

''O analiză pertinentă a rezultatului alegerilor locale din 5 iunie, la nivelul judeţului Dâmboviţa, impune, evident, necesitatea unei noi abordări politice în vederea alegerilor parlamentare de la finele acestui an. PNL Dâmboviţa şi-a atins doar în parte obiectivul, acolo unde, prin votul cetăţenilor, a reuşit să câştige mandate de primar şi majorităţi în consiliile locale. PNL Dâmboviţa nu a atins obiectivul formării unei majorităţi la nivelul Consiliului Judeţean Dâmboviţa, fapt pentru care consider că este responsabilă întreaga echipă de conducere, vorbind aici de copreşedinţi, membri CJEX şi responsabili de colegii (...).În această situaţie, îmi prezint demisia de onoare din funcţia de copreşedinte al PNL Dâmboviţa, renunţând pentru moment şi la calitatea de membru PNL'', se arată într-un comunicat remis, marţi, de Dumitru Miculescu. 

Acesta cere şi colegilor din conducerea filialei judeţene a PNL să îşi asume rezultatele alegerilor şi să îşi prezinte demisia de onoare. 

''Aş vrea de la colegii mei, care se ascund încă în spatele sintagmei de "vechi liberali" sau "vechi pedelişti", să-şi recunoască, unii trădările, alţii neputinţa, şi să-şi arate prin fapte liberalismul din vorbe, prezentându-şi demisiile de onoare. Mă aştept, în schimb, ca în spiritul pur al tradiţiei liberale dâmboviţene, PNL Dâmboviţa să pactizeze cu PSD Dâmboviţa, spre liniştea ambelor părţi. Eu, Dumitru Miculescu, nu mă regăsesc în această linişte a trădărilor şi a intereselor mărunte'', mai precizează Miculescu în comunicatul de presă. 

La alegerile locale din iunie, PNL a obţinut, în Dâmboviţa, 19 mandate de primar în cele 89 de localităţi ale judeţului, iar la consiliul judeţean 13 mandate, iar PSD restul de 22 de mandate.

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close