Antena 3 CNN Politică Cozmin Guşă: Aş fi vrut să mă bat cu Negoiţă sau Oprescu pentru primărie. Fără ei sunt favorit

Cozmin Guşă: Aş fi vrut să mă bat cu Negoiţă sau Oprescu pentru primărie. Fără ei sunt favorit

Cozmin Guşă: Aş fi vrut să mă bat cu Negoiţă sau Oprescu pentru primărie. Fără ei sunt favorit
13 Apr 2008   •   14:48

În absenţa lui Liviu Negoiţă şi Sorin Oprescu drept contracandidaţi la Primăria Capitalei, preşedintele PIN, deputatul Cozmin Guşă, consideră că are o misiune mult mai uşoară la alegeri. ?Din punctul meu de vedere, pornesc cu prima şansă. Aş fi preferat o confruntare cu Liviu Negoiţă, din partea PD, pentru a putea să mă bat cu un om cu un scor cât de cât consistent?, a declarat Cozmin Guşă.

El a mai spus că Ludovic Orban, contracandidat din partea PNL, nu are alt proiect politic în afară de a-l critica pe Băsescu, iar social-democratul Cristian Diaconescu este ?un om care, în mod evident, candidează forţat de către colegii de partid, care doresc o faţadă cât de cât arătoasă pentru un partid care poate fi asemuit cu o clădire în ruine?.

Alături de el, în turul doi al alegerilor, Cozmin Guşă îl vede pe democrat-liberalul Vasile Blaga, care va fi ajutat să crească în sondaje de ?forţa partidului la nivel de Bucureşti şi aura lui Traian Băsescu care gravitează deasupra capului domniei sale?.

Antena3.ro

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close