Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu, atacat din interiorul partidului: Nu consider potrivit să fie pe lista pentru europarlamentare

Crin Antonescu, atacat din interiorul partidului: Nu consider potrivit să fie pe lista pentru europarlamentare

Crin Antonescu, atacat din interiorul partidului: Nu consider potrivit să fie pe lista pentru europarlamentare
24 Ian 2019   •   16:38

Un liberal spune clar că nu consideră oportună candidatura lui Crin Antonescu la europarlamentare pe lista PNL. 

Președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, consideră că prezența lui Crin Antonescu pe lista PNL la europarlamentare e inoportună. 

”Nu consider potrivit ca domnul Crin Antonescu să deschidă lista PNL. Mai mult, nu consider potrivit ca domnul Crin Antonescu să fie pe listă, pe orice poziţie. Electoratul PNL, acea parte a societăţii româneşti care ar putea deveni electorat PNL au cu totul alte aşteptări pe lista de candidaţi PNL a anului 2019. Vor oameni care la întrebarea atât de în vogă în 1990, 'Ce-ai făcut în ultimii cinci ani?', categoric readusă în actualitate în 2019, să aibă ce să răspundă pe cel puţin două coordonate, respectiv în lupta cu PSD şi în planul realizărilor lansate în urmă. Oricât de bun vorbitor este domnul Antonescu - şi este cel mai bun vorbitor, eu aşa îl consider şi acum -, la întrebarea menţionată nu poate răspunde entuziasmant, de fapt, nu poate răspunde decât oral, prin tăcere, în scris, prin liniuţă”, a afirmat Nicolae Robu, potrivit Agerpres. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Fenomenul ciudat apărut pe cerul Turciei înainte de cutremur
x close