Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu, despre dosarul penal al lui Ludovic Orban

Crin Antonescu, despre dosarul penal al lui Ludovic Orban

Crin Antonescu, despre dosarul penal al lui Ludovic Orban
Sursa foto: Foto: Ludovic Orban/Facebook - captură Antena 3
de S.T.    |    15 Mai 2017   •   10:32

Crin Antonescu spune că îl va susţine pe Cristian Buşoi în cursa pentru şefia PNL. Antonescu spune despre Buşoi că i-a fost un „partener onest” în bătăliile politice pe care le-a purtat și astfel, se simte dator să îl sprijine.

„Dacă e vorba să facem comparația între Bușoi și Orban, avem pe de o parte un program cu adevărat deschis care pune accent pe corecte și care lasă speranța unei modificări de discurs politic profund al PNLîntr-o parte la Bușoi, pe de altă parte o cantonare în trecut, în formulele de cooperativă, în promisiunile lipsite chiar de discernământ de partea cealaltă”, a spus Crin Antonescu, luni, la Antena 3.

Întrebat dacă dosarul penal al lui Orban l-ar putea afecta pe acesta în cursa pentru șefia PNL, Antonescu a spus că e un element care nu intră în calcul.

„Din punctul meu de vedere, orice om care nu a suferit o condamnare este nevinovat și cred că partidul ar fi trebui să respecte această condiție. Nu știu dacă îl afectează, poate că acest episod îl ajută, dar nu este semnificativ”, a spus Crin Antonescu.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close