Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu: Ponta a dus o viaţă bună cu PNL

Crin Antonescu: Ponta a dus o viaţă bună cu PNL

Crin Antonescu: Ponta a dus o viaţă bună cu PNL
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    13 Sep 2013   •   22:06

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri seară, la  "Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu", că premierul Victor Ponta a dus o "viaţă bună" până acum cu el şi cu PNL.

Întrebat cum apreciază afirmaţia lui Victor Ponta legată de faptul că în trei ani de zile nu l-a atacat pe liderul PNL în public, Crin Antonescu a ţinut să sublinieze că declaraţia premierul nu trebuie interpretată în sensul că el l-ar fi atacat constant în trei ani de zile şi Victor Ponta ar fi avut o viaţă grea.
   
"A dus o viaţă bună, a avut un partener ireproşabil din punct de vedere politic, cum n-a mai întâlnit şi nu o să mai întâlnească în lunga sa carieră politică - îndrăznesc să mai fac o previziune - şi din punctul acesta de vedere NU l-am atacat. Am avut o divergenţă majoră legată de coabitare, am spus-o, am trecut peste ea, dar trebuie să înţeleagă următorul lucru: că duce viaţa bună, şi trebuie să înţeleagă tot PSD, că primul-ministru pesedist şi PSD duc o viaţă bună cu aliatul lor PNL şi Antonescu nu pentru că ne-ar tremura chiloţeii că nu o să ne mai susţină la prezidenţiale, ci pentru că acest Guvern şi această majoritate trebuie să-şi respecte cuvântul faţă de români. Dacă pot înţelege asta, va fi bine. Dacă nu, nu mă vor susţine la prezidenţiale şi, cu asta, multă sănătate şi mulţumim pentru colaborare", a afirmat Antonescu.

Citeşte şi:

Crin Antonescu: Nu a fost niciun atac la Guvern, nici la premier

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu Subiectiv Victor Ponta PSD PNL
Parteneri
Suspectul principal a recunoscut! Cum a murit fetiţa din canapea
x close