Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu: Ponta nu l-a agreat pe Lucian Isar

Crin Antonescu: Ponta nu l-a agreat pe Lucian Isar

Crin Antonescu: Ponta nu l-a agreat pe Lucian Isar
10 Feb 2016   •   16:04
Fostul copreşedinte al USL Crin Antonescu susţine că Victor Ponta nu i-a arătat vreo informare în legătură cu Lucian Isar, ci doar a formulat acuzaţii. Iar soţul Alinei Gorghiu a fost înlocuit din Executiv din motive politice.  
 
”Îmi amintesc foarte bine că domnul Ponta nu a avut (...) o bună colaborare cu domnia sa, nu l-a agreat. Nu ştiu care sunt motivele. A insistat pentru schimbare. Este adevărat că, la un moment dat, a formulat asemenea acuzaţii, mi-a spus mie că asta consideră domnia sa că s-a întâmplat. Nu mi-a dat niciun indiciu, nu mi-a spus, cu atât mai puţin nu mi-a arătat că este vorba de vreo informare din partea unei instituţii a statului. Pur şi simplu, acuzaţii”, a explicat senatorul PNL, potrivit Agerpres.

Fostul premier Victor Ponta a spus, miercuri, după audierea lui Lucian Isar la DNA, că, atunci când prim-ministru a fost o singură dată când a primit ”direct informare de la instituțiile specializate ale statului despre o tentativă clară de corupție din partea unui ministru - Lucian Isar (care a cerut avantaje personale de la un mare investitor american în schimbul sprijinului pentru implementarea unui proiect important în România)”.
 
Soțul Alinei Gorghiu, Lucian Isar, a ajuns, miercuri dimineață, la sediul DNA, unde este audiat ]n calitate de martor.
 
Este vorba despre un dosar care este la început și ar fi fost deschis în urma unor plângeri făcute de economistul Lucian Isar, potrivit unor citate de Antena 3.
 
Lucian Isar a fost ministru delegat pentru mediul de afaceri în guvernul Ponta, funcţie din care a şi demisionat. 
 

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu Victor Ponta Lucian Isar
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close