Antena 3 CNN Politică Cristian Preda, despre Elena Udrea: Îmi lasă impresia că e pe Titanic şi cere un pahar cu şampanie

Cristian Preda, despre Elena Udrea: Îmi lasă impresia că e pe Titanic şi cere un pahar cu şampanie

Cristian Preda, despre Elena Udrea: Îmi lasă impresia că e pe Titanic şi cere un pahar cu şampanie
Sursa foto: Foto: Intact Images
14 Dec 2010   •   19:52

Eurodeputatul PDL Cristian Preda a criticat-o pe Elena Udrea, spunând că ministrul Turismului "a lipsit de la lecţia modestiei" şi că nu a fost inclusă în campania prezidenţială trecută din cauza lipsei de credibilitate.

"Deunăzi spunea că nimeni nu-i poate cenzura ambiţia de a fi premier sau preşedinte, arătându-se de fapt mâhnită că preşedintele Băsescu nu îi încurajează planurile de mărire. Mi s-a părut că a întrecut măsura. Preşedintele a susţinut ferm feminizarea personalului politic. Auzind-o, mi-am dat seama că d-na Udrea a lipsit de la lecţia modestiei”, a precizat eurodeputatul, potrivit Mediafax.

„A uitat cam repede şi că în campania prezidenţială trecută nu a putut apărea prea mult, ba nici nu a mai fost inclusă - provizoriu - în Guvern, din cauza lipsei de credibilitate. Uneori îmi lasă impresia că e pe Titanic şi cere un pahar cu şampanie”, a adăugatCristian Preda.

În cadrul aceluiaşi interviu, Cristian Preda a lăsat să se înţeleagă că ia în calcul părăsirea PDL: "Eu de tăcut, nu tac. Dacă eşuezi criticând sau dacă te elimină organizaţia, sigur că ai toată îndreptăţirea să abandonezi barca. Poţi să şi faci alta? Eu cred în mod ferm că da".

 

 

 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea ministrul turismului
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close