Antena 3 CNN Politică Cum îi forţează Ponta mâna lui Liviu Dragnea pentru şefia Camerei Deputaţilor

Cum îi forţează Ponta mâna lui Liviu Dragnea pentru şefia Camerei Deputaţilor

Cum îi forţează Ponta mâna lui Liviu Dragnea pentru şefia Camerei Deputaţilor
14 Iun 2016   •   09:21

Victor Ponta a anunţat luni că se va autopropune în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al PSD ca preşedinte al Camerei Deputaţilor, în condiţiile în care, potrivit unor surse News.ro, preşedintele PSD Liviu Dragnea nu l-ar dori în această funcţie. Comitetul Executiv Naţional al PSD se reuneşte astăzi, de la ora 14.00, la Palatul Parlamentului, pentru a decide cine îl va înlocui pe Valeriu Zgonea la şefia Camerei Deputaţilor, dar şi pentru a discuta despre majorităţile în Consiliile locale şi judeţene, acolo unde negocierile merg mai greu.

”I-am spus domnului Dragnea că intenţionez şi mâine(marți -n.r) la CExN, şi miercuri la grup să-mi depun candidatura. Am discutat cu foarte mulţi colegi care mi-au zis că e bine pentru PSD şi pentru Parlament acest lucru şi o să vedem ce se întâmplă la vot", a spus, luni, Victor Ponta.

Întrebat dacă Liviu Dragnea îl susţine, Ponta a spus că nu a mai vorbit cu el de o lună şi jumătate şi va vedea la vot.

În replică, Liviu Dragnea a comentat, luni, ironic, anunţul fostului premier Victor Ponta privind candidatura la şefia Camerei Deputaţilor, spunând că, dacă deputatul s-a "autopropus" în această funcţie, nici nu mai are rost să fie dat un vot în Comitetul Executiv Naţional.

Potrivit unor surse News.ro, pe lista scurtă a liderului PSD pentru funcţia de preşedinte al Camerei se află Florin Iordache şi Gabriel Vlase, cei doi vicepreşedinţi al acestui for.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close