Antena 3 CNN Politică Cum influenţează fotografiile cu Adriana Săftoiu şi Peter Imre alegerea preşedintelui PNL

Cum influenţează fotografiile cu Adriana Săftoiu şi Peter Imre alegerea preşedintelui PNL

Cum influenţează fotografiile cu Adriana Săftoiu şi Peter Imre alegerea preşedintelui PNL
Sursa foto: Peter Imre si Adriana Saftoiu
05 Mar 2009   •   11:55

O aparentă ştire de monden, apărută în aceste zile pe piaţă, se dovedeşte a avea, în fapt, conotaţii la vârful politicii autohtone. Despre ce este vorba. În această săptămână revista Ciao a publicat mai multe fotografii din timpul unor întâlniri dintre Adriana Săftoiu şi Peter Imre. Cei de la această publicaţie au susţinut că este vorba de o idilă secretă dintre cei doi, ambii căsătoriţi. Numai că, în acest moment, miliardarul Peter Imre este căsătorit cu fata liderului PNL Teodor Meleşcanu. Iar informaţiile despre presupusa idilă dintre Peter Imre şi Adriana Săftoiu au apărut exact în momentul în care Teodor Meleşcanu şi-a anunţat sprijinul pentru Călin Popescu Tăriceanu la apropiatul congres PNL. Mai mult, Meleşcanu ar urma să ocupe un post de prim-vicepreşedinte în partid, dacă Tăriceanu câştigă alegerile interne. Dacă mai amintim şi faptul că Peter Imre se află în relaţii excelente cu Călin Popescu Tăriceanu, subiectul de monden trece deja în zona politicului.

Surse din PNL au declarat pentru Antena3.ro că publicarea fotografiilor în care apar Peter Imre şi Adriana Săftoiu au fost calculate la milimetru. Momentul apariţiei lor a coincis cu momentul în care actualul preşedinte PNL, Călin Popescu Tăriceanu, a reuşit să-l atragă de partea sa pe Teodor Meleşcanu. Prin apariţia acestor fotografii, relaţia dintre cei doi capătă alte conotaţii, iar tandemul Tăriceanu-Meleşcanu a primit o lovitură de imagine serioasă în interiorul partidului.

După publicarea fotografiilor, Adriana Săftoiu, care este căsătorită cu fostul director al SIE, Claudiu Săftoiu, a negat presupusa relaţie cu Peter Imre. În schimb, Peter Imre a refuzat să facă orice comentariu referitor la acest subiect.

Congresul PNL din această primăvară va trebui să decidă cine va fi viitorul preşedinte al partidului. Pentru această funcţie candidează actualul preşedinte, Călin Popescu Tăriceanu, şi Crin Antonescu. În aceste zile cele două tabere duc o bătălie înverşunată pentru atragerea de partea lor a filialelor partidului şi a reprezentanţilor de marcă din PNL. Din acest considerent, obţinerea de către Tăriceanu a sprijinului lui Meleşcanu în această campanie internă a reprezentat un atu important pentru tabăra actualului preşedinte liberal. Fotografiile în care apar Adriana Săftoiu şi Peter Imre par să fi anulat, pentru moment, acest avantaj.

Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close