Antena 3 CNN Politică Cum și-a anunțat Clotilde Armand colegii de partid că nu pleacă din USR

Cum și-a anunțat Clotilde Armand colegii de partid că nu pleacă din USR

Cum și-a anunțat Clotilde Armand colegii de partid că nu pleacă din USR
20 Mar 2017   •   08:35

Clotilde Armand și-a surprins prietenii de pe Facebook cu un interviu inedit care i-a fost luat chiar de soțul ei, Sergiu Moroianu. Vicepreședintele USR scrie că partidul are nevoie de oameni noi și de înțelepciune, și a dorit să transmită că nu va pleca din USR.

”Un fel de interviu cu Sergiu ? Lăsând la o parte poziția mea de vice-preşedinte USR, am încercat să privesc din exterior și să analizez situația actuală din partid. Am ajuns la două concluzii. Cei aflați la putere abia așteaptă să ne destrămăm, cei aflați în opoziție la fel. USR are datoria morală față de cei care au ales acest partid să nu se destrame, să nu dispară, să lupte cu cei care sunt adevărații dușmani, nu cu cei care îi sunt prieteni sau apropiați. Avem nevoie de multă înțelepciune.
PS. Pentru că a venit vorba despre prieteni, știu că am intrat în politică nu pentru prietenii mei, ci pentru toți OAMENII din jurul meu și pentru a face altfel de politică în România. Observ de asemenea că se grăbesc unii să speculeze că mă pregătesc să părăsesc acest partid. Acestor curioși le transmit că rezist până la capăt. Eu nu am intrat într-un partid, ci am ajutat la fel ca mulți dintre voi să fie creat. Nu lupt pentru datul cu părerea despre altcineva, doresc în primul rând să-mi respect o promisiune față de cei care m-au votat, sunt consilier local din partea USR şi avem multă treabă la Primăria Sectorului 1. USR nu sunt doar eu sau altcineva, sunteți voi și trebuie să rămânem uniți! * Textul de mai sus reprezintă opinia mea personală, trataţi-o, vă rog, ca atare”
, a scris pe Facebook Clotilde Armand.

 

 

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand USR
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close