Antena 3 CNN Politică Dan Andronic: Dragnea va fi agățat în dosarul TelDrum

Dan Andronic: Dragnea va fi agățat în dosarul TelDrum

Dan Andronic: Dragnea va fi agățat în dosarul TelDrum
07 Aug 2017   •   19:18

Dana Grecu a prezentat în emisiunea „La ordinea zilei”, de la Antena 3, o dezvăluire publicată de Dan Andronic. Acesta spune într-o postare pe contul său de Facebook că în care spune că Laura Codruța Kovesi ar fi ordonat ca Liviu Dragnea să fie „terminat”.

„Am avut acum câteva zile informația că Luluța a dat termen ca până la finalul lui august să fie terminat Dragnea! PARDON! Să fie decapat dosarul TelDrum până se ajunge la Dragnea... Am și un martor. Azi, s-au anuntat percheziții la TelDrum”, a spus Dan Andronic.

„Primesc două informații importante de la o sursă care nu m-a dezamăgit până acum. Perchezițiile DNA la TelDrum au avut loc vinerea trecută, urma să fie reținută și o persoană, numai că procurorii DNA s-au răzgândit. Au stat toată ziua acolo și au ridicat saci cu documente. Mai mult, perchezițiile de la Guvern au avut o componentă care viza TelDrum. În special documente aflate în biroul secretarului general al Guvernului. Eu cam bănuiesc despre ce este vorba. Dar Ponta știe sigur...”, a mai precizat Andronic.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close