Antena 3 CNN Politică Dan Barna, prima reacție după anunțul lui Klaus Iohannis: „Am vorbit cu premierul desemnat. Discutăm paşii concreţi pentru anticipate”

Dan Barna, prima reacție după anunțul lui Klaus Iohannis: „Am vorbit cu premierul desemnat. Discutăm paşii concreţi pentru anticipate”

Preşedintele USR, Dan Barna, anunţă că i-a transmis deja prim-ministrului desemnat Ludovic Orban că prioritare rămân alegerile anticipate, iar la începutul săptămânii viitoare cei doi se vor întâlni pentru a discuta paşii concreţi pe care trebuie să îi facă.

Dan Barna, prima reacție după anunțul lui Klaus Iohannis: „Am vorbit cu premierul desemnat. Discutăm paşii concreţi pentru anticipate”
Sursa foto: Foto: Dan Barna/Facebook
06 Feb 2020   •   18:42

"Am discutat în urmă cu câteva minute cu Ludovic Orban, premierul interimar, şi, în acelaşi timp, nominalizat de preşedinte pentru preluarea unui nou mandat. I-am zis domnului Orban că prioritatea noastră rămân alegerile anticipate. Experienţa ultimelor luni ne-a arătat că majoritatea toxică din Parlament se va opune cu toate forţele ori de câte ori privilegiile îi vor fi puse în pericol. Am văzut asta zilele trecute, când teama de alegerea primarilor în două tururi i-a mobilizat într-un mod demn de o cauză mai bună", a scris Barna, joi, pe Facebook, imediat după anunţul preşedintelui Klaus Iohannis.

El a precizat că "România nu are nevoie de o criză politică prelungită".

"Am fost de acord că România nu are nevoie de o criză politică prelungită şi, de aceea, ne vom întâlni la începutul săptămânii următoare pentru a identifica care sunt paşii concreţi pe care îi putem face pentru ajunge cât mai repede la scopul comun: anticipate şi o majoritate parlamentară care să reprezinte într-adevăr voinţa românilor", a mai scris Barna. 

×
Subiecte în articol: Dan Barna USR Ludovic Orban Klaus Iohannis
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close