Antena 3 CNN Politică Dan Nica reclamă suspiciuni de turism electoral: Ioc autocare libere în perioada scrutinului prezidenţial

Dan Nica reclamă suspiciuni de turism electoral: Ioc autocare libere în perioada scrutinului prezidenţial

Dan Nica reclamă suspiciuni de turism electoral: Ioc autocare libere în perioada scrutinului prezidenţial
Sursa foto: Dan Nica
25 Sep 2009   •   16:28

PSD a aruncat mănuşa PDL în războiul electoral ?prinde orbul scoate-i ochii?. Ministrul de Interne, social-democratul Dan Nica a susţinut vineri că deţine informaţii conform cărora nu mai există niciun autocar liber de închiriat în perioada 22 noiembrie şi 6 decembrie. În opinia ministrului Internelor , fie românii se pregătesc fie pentru turism la mănăstiri, fie "cineva s-a hotărât să organizeze turism electoral".
"Încărcătura politică este extrem de puternică, de aceea toată lumea se pregăteşte cu mare, mare intensitate pentru câştigarea acestor alegeri. Ministerul a luat măsuri cu totul speciale pentru acest eveniment", a declarat Nica.
Ministrul a atras atenţia că deja a aflat că în perioada desfăşurării scrutinului electoral pentru preşedinţie au fost închiriate toate autocarele, nemaifiind disponibil niciun mijloc de transport în comun pentru data de 22 noiembrie şi 6 decembrie, atunci când sunt programate să se desfăşoare primul şi al doilea tur al alegerilor prezidenţiale.
"Dacă informaţia pe care eu o am este că nu mai există autocare libere în România pentru închiriat pe data de 22 noiembrie şi 6 decembrie, înseamnă că are legătură cu faptul că românii s-au hotărât brusc să plece în excursii la mănăstire sau în alte locuri ale României, sau cineva s-a hotărât să organizeze vreo operaţiune de turism electoral", a declarat Nica.
Ministrul de resort a reamintit că instituţia pe care o conduce a luat o serie de măsuri speciale pentru organizarea alegerilor prezidenţiale, precum monitorizarea secţiilor speciale de vot cu camere video şi confecţionarea unor ştampile de vot speciale.
"La alegerile europarlamentare am luat măsuri cu totul speciale, în sensul că am scos tot ce înseamnă forţe de ordine în stradă. Vă garantez că şi aceste alegeri se vor desfăşura într-un climat de curăţenie şi respectare a legii, mai mult şi mai bine ca la alegerile europarlamentare", a afirmat Dan Nica.
Antena3.ro

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close