Antena 3 CNN Politică Demisie din USR. Un deputat spune adio partidului

Demisie din USR. Un deputat spune adio partidului

Demisie din USR. Un deputat spune adio partidului
16 Oct 2017   •   15:14

Deputatul USR Oana Bîzgan a anunţat, luni, că demisionează din USR şi devine deputat independent, menţionând că este o decizie "personală" în urma căreia poate să-şi îndeplinească "în cel mai eficient mod" obiectivele pentru acest mandat.

"Astăzi am luat decizia să continui ca şi deputat independent. Mulţumesc colegilor mei pentru munca lor în Parlament, în consiliile locale, în filiale, tuturor susţinătorilor, votanţilor şi oamenilor care s-au alăturat acestui crez al nostru care se numeşte USR. Menţionez că rămân în continuare fidelă principiilor USR, voi continua să colaborez cu USR", a declarat Bîzgan la Parlament.

Ea a spus că nu a negociat şi nu negociează cu niciun partid.

"Rămân fidelă principiilor fondatoare ale USR. Voi continua să lucrez pe subiectele egalităţii de şanse şi pentru drepturile femeii. Această decizie de a deveni independentă este o decizie personală şi cred că este cel mai eficient mod prin care voi putea să contribui la o Românie mai bună", a adăugat Oana Bîzgan.

Bîzgan a susţinut că obiectivele pe care şi le-a propus în acest mandat sunt "să ajute cât mai mulţi oameni din România" şi "să deschidă uşile Parlamentului spre politică şi altor oameni cinstiţi şi oneşti care doresc să intre în politică".

Oana Bîzgan este preşedinte al Comisiei pentru egalitatea de şanse pentru femei şi bărbaţi.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: USR demisie
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close