Antena 3 CNN Politică Depunerea raportului pe legea pensiilor, prelungit la Cameră până la data de 1 septembrie

Depunerea raportului pe legea pensiilor, prelungit la Cameră până la data de 1 septembrie

Depunerea raportului pe legea pensiilor, prelungit la Cameră până la data de 1 septembrie
23 Iun 2010   •   13:26

Termenul de depunere a noului raport la proiectul legii pensiilor, care a fost retrimis de plen la comisie pentru reexaminare a fost prelungit miercuri de către conducerea Camerei Deputaţilor până la data de 1 septembrie.

"Este o scrisoare din partea Comisiei pentru muncă şi protecţie referitoare la prelungirea termenului de depunere a raportului pe legea pensiilor", a explicat secretarul Camerei Dumitru Pardău (PDL).

Preşedintele Comisiei de Muncă, Victor Paul Dobre a înaintat o adresă Biroului Permanent al Camerei, în care cere ca, "având în vedere hotărârea Biroului Permanent de modificare a programului Camerei Deputaţilor, prin care s-a stabilit că între 21 şi 25 iunie nu vor avea loc activităţi în comisiile parlamentare, precum şi pentru faptul că proiectul de lege privind sistemul unitar de pensii a fost retrimis comisiei în vederea reeaxminării în procedură de urgenţă, având ca termen de depunere a raportului data de 23 iunie", să se prelungească termenul de depunere până la data de 1 septembrie 2010.

"Acest nou termen solicitat de preşedintele Comisiei pentru muncă a fost aprobat în unanimitate de Biroul Permanent", a precizat secretarul Camerei.

Antena3.ro

 

 

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close