Antena 3 CNN Politică Deputatul Coman: "Am greşit. Recunosc. Asta e situaţia. Vreau să fiu liber, că am acasă copii mici"

Deputatul Coman: "Am greşit. Recunosc. Asta e situaţia. Vreau să fiu liber, că am acasă copii mici"

Deputatul Coman: "Am greşit. Recunosc. Asta e situaţia. Vreau să fiu liber, că am acasă copii mici"
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    30 Ian 2014   •   20:43
Deputatul Gheorghe Coman şi-a recunoscut vinovăţia joi la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), la primul termen al procesului în care este acuzat de corupţie.
 
"Am greşit. Recunosc. Asta e situaţia. Vreau să fiu liber, pentru că am acasă copii mici", le-a spus Gheorghe Coman judecătorilor, informează Agerpres.
 
Procurorul de şedinţă le-a solicitat magistraţilor condamnarea deputatului la trei ani de închisoare cu executare şi confiscarea a 3.000 de lei şi a unei sticle de whisky, primită ca mită de Gheorghe Coman.
 
Avocatul deputatului a cerut instanţei să ia în considerare că acesta şi-a recunoscut vina şi să-l condamne la închisoare cu suspendare.
 
Judecătorii urmează să anunţe joi sentinţa.

Deputatul Gheorghe Coman - arestat pentru fapte de corupţie, fiind acuzat că a primit bani şi o sticlă de whisky în schimbul menţinerii în funcţie a unui şef din DSVSA Buzău - a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie, a anunţat DNA.

Coman, care este acuzat de trafic de influenţă, este arestat deja. 
El a fost trimis după gratii săptămâna trecută după ce judecătorii au acceptat solicitarea procurorilor de arestare preventivă. 

Deputatul Gheorghe Coman este urmărit penal pentru fapte de corupţie, după ce a fost prins când primea 3.140 de lei, pentru a menţine în funcţie un şef din Direcţia Sanitar Veterinară Buzău, parlamentarul fugind cu maşina după flagrantul organizat de procurorii DNA.

Citiţi şi 
Stenograme. Deputatul şpăgar Coman: "E demenţi la cap, mă! Pi ce? Io stau să iau 3.000 de lei?"

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close