Antena 3 CNN Politică Deputatul Marian Avram a demisionat din PDL: Nu voi susţine Guvernul în Parlament

Deputatul Marian Avram a demisionat din PDL: Nu voi susţine Guvernul în Parlament

Deputatul Marian Avram a demisionat din PDL: Nu voi susţine Guvernul în Parlament
Sursa foto: Foto: Mediafax
13 Mar 2012   •   12:03

Deputatul Marian Avram şi-a anunţat, marţi, demisia din PDL, el precizând că va activa, în continuare, ca independent şi că nu va susţine Guvernul în Parlament, informează Mediafax.
   
"În urmă cu câteva săptămâni, pe data de 27, am depus demisia mea din grupul parlamentar PDL la liderul de grup şi secretarul general. Pentru a scurta această perioadă, pentru că am aşteptat anunţarea în plen, azi mi-am anunţat demisia din grupul PDL. Voi activa în continuare ca deputat independent", a spus Marian Avram
   
El a precizat că a demisionat din PDL ca urmare a problemelor pe care le-a întâmpinat la nivelul filialei din Tulcea, unde a fost mutat de către liderii locali ai PDL Tulcea pe un alt colegiu.
   
"Da, au fost probleme în relaţia internă de partid cu liderii filialei Tulcea, mai exact mutarea mea pe un alt colegiu, ceea ce nu mi se pare corect pentru alegătorii mei", a declarat deputatul.
   
Avram a spus că nu exlude posibilitatea de a candida independent în colegiul din municipiul Tulcea, el arătând că nu se va înscrie într-un alt partid, ci va participa la "un alt proiect politic local".
   
"Nu voi sprijini Guvenul în Parlament. Dacă sunt legi sau proiecte legislative de interes naţional, le voi sprijini", a mai spus Marian Avram.
   
De profesie medic veterinar, Marian Avram este la primul mandat de deputat, fiind ales în anul 2008 în colegiul uninominal numărul 1 Tulcea.
   

×
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close