Antena 3 CNN Politică Deputatul Marian Mina: "Ministrul Drulă a inaugurat la Otopeni Cabinetul de Vaccinare Degeaba"

Deputatul Marian Mina: "Ministrul Drulă a inaugurat la Otopeni Cabinetul de Vaccinare Degeaba"

Deputatul PSD Marian Mina îl acuză pe ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, că a "inaugurat la Otopeni Cabinetul de Vaccinare Degeaba".

Deputatul Marian Mina: "Ministrul Drulă a inaugurat la Otopeni Cabinetul de Vaccinare Degeaba"
Sursa foto: Hepta / Facebook Marian Mina
de Georgiana Adam    |    03 Iun 2021   •   17:08

Deputatul PSD, vicepreşedintele Comisiei de Transporturi din Camera Deputaţilor a explicat motivul pentru care cabinetul de vaccinare inaugurat pe Aeroportul Otopeni este inutil.

"Ministrul Drulă a inaugurat la Otopeni "Cabinetul de Vaccinare Degeaba". Influencerul ajuns șef la Transporturi se laudă că a deschis un cabinet de vaccinare pe Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Aparenta realizare este total inutilă. Ipoteticii călători care nu ar putea părăsi țara fără vaccin vor rămâne în aceeași situație.

Chiar dacă un călător s-ar vaccina în cabinetul de la aeroport, ieșirea din țară se poate face la 10 zile de la a doua doză.

În rest, "România lucrului bine făcut" arată dubios atunci când este pusă în practică de oameni nepregătiți", a scris deputatul PSD Marian Mina într-o postare pe Facebook.

Ministrul Drulă a inaugurat la Otopeni "Cabinetul de Vaccinare Degeaba". Influencerul ajuns șef la Transporturi se laudă...

Publicată de Marian Mina pe Miercuri, 2 iunie 2021

×
Subiecte în articol: Marian Mina Cătălin Drulă
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close