Antena 3 CNN Politică Diaconescu: Nu-mi dau cravata jos şi nu-mi pun cizmele. Schimb modelul primarului!

Diaconescu: Nu-mi dau cravata jos şi nu-mi pun cizmele. Schimb modelul primarului!

Diaconescu: Nu-mi dau cravata jos şi nu-mi pun cizmele. Schimb modelul primarului!
14 Apr 2008   •   20:06

Recent intrat în cursa pentru Primăria Capitalei, social-democratul Cristian Diaconescu este convins că votul bucureştenilor nu va fi unul politic. Oamenii au văzut ce au făcut primarii portocalii, aşa că acum vor programe, "au alte aşteptări decât pur şi simplu artificalul vot politic". Atacat pentru modelul intelectualului elitist pe care îl promovează într-o funcţie de administraţie, Diaconescu a tranşat clar problema: ?nu va exista niciun grătar, niciun mic?.

Invitat la emisiunea Ştirea Zilei, social-democratul s-a declarat decis să schimbe modelul primarului de Bucureşti. ?Nu-mi dau cravata jos, nu-mi pun cizme şi n-am să cotrobăi prin canale, doar ca să devin simpatic. Cu riscul să se supere ai mei pe mine. Am o viziune europeană. (...) Bunul simţ este tot ce ne trebuie?, susţine Diaconescu. Diplomatul este hotărât să îşi asume rolul ?acestui animal ciudat?, cum îl numesc rivalii politici. ?Ideea de a pune semnul de egal între intelectual şi omul slab şi incert care nu este capabil să conducă este total eronată?, a încheiat el.

Diaconescu: Nu voi cotrobăi prin canale, ca să devin simpatic -  

Un subiect sensibil pentru social-democraţi şi care a acaparat o parte din negocierile pentru desemnarea unui candidat la Capitală este reprezentat de dorinţa lui Sorin Oprescu de a intra în cursă ca independent. ?Sorin Oprescu poate încurca, în ceea ce priveşte voturile, PSD?, a avertizat Diaconescu. Un candidat trebuie să ofere ceva, ori, în acest moment, ?un candidat independent nu are nicio şansă şi e clar că pleacă în cursă doar ca să încurce?.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close