Antena 3 CNN Politică Diana Șoșoacă se teme să nu fie otrăvită în Parlament: Am ajuns să nu mai primesc o carte, să nu știu de unde să cumpăr o apă

Diana Șoșoacă se teme să nu fie otrăvită în Parlament: Am ajuns să nu mai primesc o carte, să nu știu de unde să cumpăr o apă

Senatoarea Diana Iovanovici Șoșoacă a declarat, miercuri seară, la Antena 3, că i s-a atras atenția să aibă grijă în Parlament, că este posibil să fie otrăvită.

Diana Șoșoacă se teme să nu fie otrăvită în Parlament: Am ajuns să nu mai primesc o carte, să nu știu de unde să cumpăr o apă
de Laura Dinu    |    18 Feb 2021   •   07:47

”Primul lucru care mi s-a spus când am ajuns în Senat, mi s-a spus să mă uit întotdeauna sub scaun, și am întrebat de ce. Și mi s-a spus: ”Vezi că te poate otrăvi!” Cu ce să mă otrăvească? Exact ce a pățit doamna Pană. Nu bea apă de acolo, nu mânca de acolo, nu mirosi flori! 

Am ajuns să nu mai poți să primești o carte, să nu mai știi de unde să îți cumperi o apă, pentru că toată lumea în jur îți spune nu achiziționa aia, nu mânca, ai grijă ce faci, ai grijă cu cine vorbești! Este inadmisibil ceea ce se întâmplă!”, a declarat senatoarea Diana Șoșoacă la Antena 3. 

Diana Șoșoacă, atac la Ludovic Orban în Parlament: "Nu mi-am închipuit că există cineva care să vorbească mai tare decât mine"

"Mă uitam la domnul Orban şi nu mi-am închipuit că există cineva care să poată să vorbească mai tare decât mine. Nu ştiu la cine a strigat, sincer, dar mi-aduc aminte când stăteam noi în Piaţa Victoriei şi-l strigam pe domnul Orban şi nu auzea. Acum l-am auzit până în capătul sălii.", a spus Diana Șoșoacă, miercuri, la votul pentru eliminarea pensiilor speciale.

"Câtă demagogie ieftină. Domnule Orban şi stimaţi colegi care discutăm despre o demagogie ieftină. Articolul 15, alineatul 2 din Constituţie. V-am spus: toţi trebuie să vă cumpăraţi Constituţia României. De ce minţiţi poporul român? Legea dispune numai pentru viitor, cu excepţia legii penale sau contravenţionale mai favorabile. Ceea ce votaţi dumneavoastră acum eventual se va aplica la următoarea legislatură. Restul pensiilor rămân valabile", a declarat Diana Şoşoacă.

„Ştiu foarte sigur deciziile Curţii Constituţionale. Sunt sigură că vor merge pe drepturi câştigate. Dacă dumneavoastră chiar doriţi să schimbaţi această lege, mergeţi juridic, mergeţi cu jurişti foarte buni şi făceţi-o în aşa fel încât să treacă şi de Curtea Constituţională şi să se aplice din acest moment. Însă n-o să reuşiţi. Neretroactivitatea legii civile", a explicat Şoşoacă.

×
Subiecte în articol: Diana Şoşoacă
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close