Antena 3 CNN Politică Dosarul lui Şerban Mihăilescu, pe punctul de a intra în procedura senatorilor-jurişti

Dosarul lui Şerban Mihăilescu, pe punctul de a intra în procedura senatorilor-jurişti

Dosarul lui Şerban Mihăilescu, pe punctul de a intra în procedura senatorilor-jurişti
Sursa foto: Serban Mihailescu
24 Feb 2009   •   14:44

Dosarul senatorului Şerban Mihăilescu va intra în discuţia comisiei juridice a Senatului începând cu săptămâna viitoare, a declarat marţi preşedintele comisiei, democrat-liberalul Toni Greblă. Senatorul PDL a precizat că este foarte probabil ca senatorul PSD să fie invitat la audieri.
Potrivit lui Greblă, ziua pentru lectura dosarului va fi marţi, iar dacă va fi cazul, va fi prelungită studierea şi a doua zi. "În funcţie de ce vom constata, comisia va hotărî dacă va fi invitat la audieri şi Şerban Mihăilescu, dacă vom lua relaţii de la alte insituţii, vom stabili termenul raportul final", a declarat el.
Toni Greblă a mai spus că documentele din dosar nu au caracter de secret de stat, ci de confidenţialitate. "Noi avem obligaţia de serviciu, deontologică şi profesională, de a nu dezvălui nişte date care sunt într-un dosar care, doresc unii, să fie continuată urmărirea penală", a conchis el.
Cu o săptămână în urmă, Toni Greblă anunţa că dosarul lui Şerban Mihăilescu va intra în procedura Senatului în maximum trei săptămâni. Evoluţia dosarului social-democratului Şerban Mihăilescu trenează din toamna lui 2008, atuni când comisia juridică a Senatului a cerut Parchetului General să aducă probe noi, pe motiv că actualele documente probatorii au fost declarate nule de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Şerban Mihăilescu se află în atenţia DNA pentru infracţiunea de primire de foloase necuvenite şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Serban Mihailescu dosar Senat comisie DNA
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close