Antena 3 CNN Politică Dragnea: Sper că Marian Sârbu va rămâne în continuare social-democrat

Dragnea: Sper că Marian Sârbu va rămâne în continuare social-democrat

Dragnea: Sper că Marian Sârbu va rămâne în continuare social-democrat
Sursa foto: Liviu Dragnea
25 Feb 2010   •   17:23

Marian Sârbu va rămâne în continuare social-democrat şi va avea puterea să reziste oricărei tentaţii, credere secretarul general al PSD, Liviu Dragnea. Liderul pesedist a susţinut joi că nu regretă demisia lui Şerban Mihăilescu din partid, că nu înţelege plecarea lui Cristian Diaconescu din formaţiunea social-democrată şi că speră că Marian Sârnu nu va părăsi la rândul său partidul.
Liviu Dragnea a opinat însă că nu se poate vorbi de "un val al demisiilor" din PSD, chiar dacă nu înţelege de ce Cristian Diaconescu a plecat din partid în ciuda faptului că i-a urmărit cu atenţie toate declaraţiile.
"Cristi Diaconescu este destul de confuz, mai ales după ce a susţinut că va candida la funcţia de preşedinte al partidului. Nu regret faptul că Şerban Mihăilescu a plecat, ci faptul că eu şi organizaţia din Teleorman i-am acordat încrederea în două mandate. Dacă avea un motiv serios, era dator să explice gestul său celor care l-au susţinut. Sper din tot sufletul ca Marian Sârbu, un om pe care-l aprecieză foarte mult, va rămâne în continuare social-democrat şi va avea puterea să reziste oricărei tentaţii. Proiectul politic pe care Victor Ponta intenţionează să-l construiască, sprijinit de vicepreşedinţi, de mine şi de întregul partid, are nevoie de calităţile şi experienţa lui Marian Sârbu", a declarat Liviu Dragnea.
Dragnea a infirmat posibilitatea schgimbării lui Mircea Geoană de la conducerea Senatului, arăt'nd că "am fi nebuni să repetăm greşeala din 2006 când l-am retras pe Adrian Năstase de la şefia Camerei Deputaţilor."
Antena3.ro

×
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close