Antena 3 CNN Politică Ediţie Specială: Previziuni pentru politicienii români. "Nu ştiu dacă din politica românească ieşi cu virtuţi"

Ediţie Specială: Previziuni pentru politicienii români. "Nu ştiu dacă din politica românească ieşi cu virtuţi"

Ediţie Specială: Previziuni pentru politicienii români. "Nu ştiu dacă din politica românească ieşi cu virtuţi"
29 Aug 2015   •   22:39

Astrologul Cristina Demetrescu şi numerologul Mihai Voropchievici au făcut o serie de previziuni pentru nativii fiecărei zodii şi pentru câţiva dintre cei mai importanţi actori de pe scena politică.

"Cel puţin pe ultima perioadă să aibă mai mult curaj, să iniţieze la nivel general, nu doar la individual. Prima persoană în stat este la un final de ciclu. Favorizante sunt călătoriile, comunicările cu partea străină. Sfatul este să nu încerce ceva nou. Un şapte nu poate fi manipulat, este autentic, este excentric, este personal, este o cifră a lui Dumnezeu. Atât timp cât îşi înţelege lungul nasului" a spus Mihai Voropchievici despre Klaus Iohannis.

"Doamna Udrea încă este într-un an patru, probatoriu. Este mai puţin benefic. Atât timp cât nu există în acest parteneriat ceva benefic, armonie, în momentul în care se simte, dacă îi va fi invadat teritoriu, îl va lua în coarne pe cel de lângă ea şi îl va îndepărta. Încă mai are şanse. Intră cu atenţionare pe partea stării de sănătate. Ar fi bine ca restul anului să şi-l ocupe cu ceva constructiv" sunt sfaturile pentru Elena Udrea.

"E o necunoscută pentru mine. Este foarte dominantă, foarte hotărâtoare, o să aibă foarte mai încercări. Una dintre ele este pe dragoste, e posibil să se îndrăgostească de ce nu trebuie" a afirmat numerologul despre Alina Gorghiu.

"Poate că ar trebui să facă un copil anul acesta. Ar putea să păcălească destinul. Politica românească nu te duce spre lucruri bune dacă te dedici prea mult" crede Cristina Demetrescu.

"Se joacă nişte roluri, se lasă pe ei în spate, se duc cu valul. Nu îşi mai ascultă vocea interioară, răspund la presiuni, provocări. Nu ştiu dacă din politica românească ieşi cu virtuţi. Ce mi s-a părut foarte interesant este momentul în care Saturn a intrat în Săgetător, o poziţie nefavorabilă pentru Capricorn - a intrat în detenţie. Urmează în septembrie să intre din nou. Sunt curios ce se va întâmpla" a mai spus Cristina Demetrescu.
 


×
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close