Antena 3 CNN Politică Elena Băsescu o laudă pe Elena Udrea, într-o intervenţie bâlbâită în Parlamentul European

Elena Băsescu o laudă pe Elena Udrea, într-o intervenţie bâlbâită în Parlamentul European

Elena Băsescu o laudă pe Elena Udrea, într-o intervenţie bâlbâită în Parlamentul European
Sursa foto: Foto: Intact Images
07 Apr 2011   •   09:35
Elena Băsescu se ocupă de imaginea Elenei Udrea şi în Parlamentul European. Fiica preşedintelui a ridicat în slăvi realizările ministrului turismului. Ca de obicei, discursul a fost unul colorat, plin de bâlbe şi poticneli. Important e că mesajul a fost înţeles: turismul românesc înfloreşte.

Elena Băsescu s-a încurcat în cuvinte vorbind despre finanţarea partidelor politice în Europa şi în România. Într-o altă intervenţie în plenul Parlamentului European, Elena Băsescu aduce osanale programului turistic românesc, păstorit de ministrul Dezvoltării şi Turismului Elena Udrea.

Logo-ul brandului de ţară al României, celebra frunză prezentată cu fast de ministrul Elena Udrea, a declanşat un imens scandal în România, în condiţiile în care ea este utilizată de mai multe firme din întreaga lume. Acest lucru nu l-a împiedicat, însă, pe ministrul Turismului să o printeze pe obiectele promoţionale cu care România participă la târguri de turism şi pe materialele publicitare de prezentare şi promovare.


×
Subiecte în articol: Elena Udrea Elena Băsescu
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close