Antena 3 CNN Politică Elena Udrea, ajutată de patru secretari de stat la Ministerul Dezvoltării şi Turismului

Elena Udrea, ajutată de patru secretari de stat la Ministerul Dezvoltării şi Turismului

Elena Udrea, ajutată de patru secretari de stat la Ministerul Dezvoltării şi Turismului
Sursa foto: Elena Udrea
05 Ian 2010   •   10:42

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT), Elena Udrea va în subordinea sa patru secretari de stat şi un subsecretar de stat, un secretar general şi doi secretari generali adjuncţi, 830 de funcţionari, plus demnitarii şi cei care vor ocupa posturile aferente cabinetului ministrului.La numărul maxim de posturi aprobat se adaugă un număr de 63 de posturi aferente consilierilor pentru afaceri europene repartizaţi Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, potrivit legii.
"Ministrul dezvoltării regionale şi turismului este ajutat în activitatea sa de patru secretari de stat şi de un subsecretar de stat, numiţi prin decizii ale primului-ministru, precum şi de secretarul general şi de doi secretari generali adjuncţi, numiţi în condiţiile legii", se arată în în Hotărârea de Guvern privind organizarea şi funcţionarea ministerului, publicată luni în Monitorul Oficial.
Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului preia personalul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Locuinţei şi personalul Ministerului Turismului, conform prevederilor Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 115/2009 pentru stabilirea unor măsuri de reorganizare în cadrul administraţiei publice centrale.

Totodată, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului va desemna dintre specialiştii săi 7 consilieri şi/sau experţi care îşi vor desfăşura activitatea în cadrul Reprezentanţei permanente a României pe lângă Uniunea Europeană.

O serie de institute şi agenţii vor funcţiona în subordinea MDRT : Centrul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Protecţia Construcţiilor la Acţiuni Seismice şi Alunecări de Teren - CNRRS, Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Construcţii, Urbanism şi Dezvoltare Teritorială Durabilă "URBAN ? INCERC", Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Turism ? INCDT, Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL) şi Compania Naţională de Investiţii (CNI).
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Elena Udrea secretari de stat personal
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close