Antena 3 CNN Politică Elena Udrea: Dacă a fi Eva Perón înseamnă să fac locuinţe pentru tineri, o să încerc să le fac (VIDEO)

Elena Udrea: Dacă a fi Eva Perón înseamnă să fac locuinţe pentru tineri, o să încerc să le fac (VIDEO)

Elena Udrea: Dacă a fi Eva Perón înseamnă să fac locuinţe pentru tineri, o să încerc să le fac (VIDEO)
12 Ian 2010   •   16:27

?Nu cred că voi ajunge o Eva Perón a României şi nici nu îmi doresc. Eu vreau să fac lucrurile pe care mi le propun, cu atribuţiile pe care le am?, a spus Elena Udrea, care s-a aflat marţi în studiourile televiziunii OTV. Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului a fost întrebat de Dan Diaconescu dacă îşi doreşte sau dacă crede că va ajunge vreodată o Eva Perón a României.

?Dacă Eva Perón înseamnă să fac locuinţe pentru tineri prin ANL, aşa cum am promis, o să încerc să fac 100.000 de locuinţe pentru tineri. Eva Perón este mult [...], vreau să fac lucrurile pe care mi le-am dorit să le fac, pentru care am intrat în politică, cât pot eu, astăzi poate pot mai mult, mâine mai puţin, vreau să schimb acolo unde se poate schimba ceva?, a mai spus Elena Udrea.

ELENA UDREA, O EVA PERON A ROMÂNIEI?


María Eva Duarte de Perón (cunoscută şi după numele Evita) a fost soţia preşedintelui Argentinei, Juan Perón. În 1943 acesta a fost ministru al Muncii şi a încercat să revoluţioneze sistemul de atunci pentru a îmbunătăţi viaţa ţăranilor şi a muncitorilor, însă a fost arestat din cauza acestor demersuri care au deranjat elita aclor vremuri. Aici a intervenit Eva Perón care a mobilizat muncitorii şi soldaţii loiali lui Perón. El a fost eliberat şi apoi a ales preşedinte al Argentinei de două ori, în 1946 şi în 1953, datorită sprijinului soţiei sale, Eva Perón.

MADONNA, ÎN FILMUL EVITA


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Vladimir Putin, învestit pentru încă 6 ani ca preşedinte al Rusiei
x close