Antena 3 CNN Politică Elena Udrea, despre prestația sa la Turism: ?Nu ştiu ce mi-aş reproşa. Modeşti trebuie să fie doar proştii?

Elena Udrea, despre prestația sa la Turism: ?Nu ştiu ce mi-aş reproşa. Modeşti trebuie să fie doar proştii?

Elena Udrea, despre prestația sa la Turism: ?Nu ştiu ce mi-aş reproşa. Modeşti trebuie să fie doar proştii?
Sursa foto: Elena Udrea
16 Noi 2009   •   14:17

Elena Udrea nu are ce să-și reproșeze pentru modul în care a condus și conduce Ministerul Turismului. Poate doar faptul că a înțeles mai repede decât alții cum funcționează un minister. De aceea susține că ?modești trebuie să fie doar proștii?. Într-un interviu acordat în acest weekend pentru newstimisoara.ro, democrat-liberala se declară deranjată de speculațiile presei privind presupusa sa relație cu Traian Băsescu, deși recunoaște că la început a fost amuzată de acest scenariu.
Ministrul Turismului, Elena Udrea aplică în viață una din maximele învățate de la maestrul ei din avocatură: "modeşti trebuie să fie doar proştii".
Acesta pare să fie şi sloganul ei de viaţă, pentru că Elena Udrea susține că nu are ce să-şi reproşeze mai ales ca ministru.
?Fostul meu maestru în avocatură spunea că modeşti trebuie să fie doar proştii. Ei au de ce să fie modeşti. Nu ştiu ce mi-aş reproşa. Nu prea am ce. Poate doar faptul că puteam să înţeleg mai repede cum funcţionează un minister? a declarat Udrea.
În ceea ce privește presupusa sa relație cu Traian Băsescu, Udrea o consideră ca fiind parte a unei acţiuni de defăimare a preşedintelui, care la început a amuzat-o, dar că acum o deranjează.
?Relaţia mea cu Traian Băsescu este parte din campania de defăimare dusă împotriva preşedintelui. Toţi bărbaţii din jurul lui Băsescu sunt corupţi, iar femeile sunt aruncate direct într-o zonă de can-can.(...) la început a fost un subiect de glumă, ne amuzam pe seama lui, acum a devenit mult mai mult de atât. Mă deranjează că aceste bârfe intră în categoria lucrurilor denigratoare? a mai afirmat Udrea.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Elena Udrea turism relatie
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close