Antena 3 CNN Politică Elena Udrea despre relaţia cu presa: Lumea crede că sunt din Pleşcoi

Elena Udrea despre relaţia cu presa: Lumea crede că sunt din Pleşcoi

Elena Udrea despre relaţia cu presa: Lumea crede că sunt din Pleşcoi
20 Mar 2008   •   08:25

Una dintre cele două Elene din viaţa preşedintelui Traian Băsescu, pe numele ei de familie Udrea, aşterne pe blogul personal câteva consideraţii despre războiul pornit de locatarul de la Cotroceni cu presa. Cum era de aşteptat, Elena Udrea susţine că înţelege mesajul transmit de Traian Băsescu, şi se declară mirată de reacţiile provocate de acesta.

?Dar cel mai tare mă miră că se spune repetat că replica sau replicile Preşedintelui din aceste zile sunt exagerate faţă de ceea ce le-a provocat?, scrie Elena Udrea pe blog.

Şi, firesc, pornind de la reacţia preşedintelui, Elena Udrea ajunge la propriile păreri legate de relaţia cu presa.

?În cazul meu, ceea ce spune presa contează, o dovedesc toate sondajele de opinie, din care reiese că oamenii şi-au format părerile pornind de la ceea ce au citit sau au auzit în presă referitor la mine. Şi din nou dau cel mai simplu de înţeles exemplu: cei mai mulţi dintre cei întrebaţi, cred că sunt din Pleşcoi?, este mesajul transmis de Elena Udrea pe blog.

Nu ştim la ce sondaje se referă Elena Udrea, dar nelămurirea în cauză a fost întreţinută chiar de ea. Astfel, acum ceva vreme, Elena Udrea îşi premia câştigătorii unui concurs lansat pe blogul personal cu 10 kilograme de cârnaţi de Pleşcoi. Plus 5.000 de covrigi de Buzău, adevăratul loc de naştere al Elenei Udrea.

Antena3.ro

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close