Antena 3 CNN Politică Elena Udrea este preşedinte interimar al organizaţiei PDL Constanţa

Elena Udrea este preşedinte interimar al organizaţiei PDL Constanţa

Elena Udrea este preşedinte interimar al organizaţiei PDL Constanţa
23 Iun 2008   •   21:23

Elena Udrea a fost numită preşedinte interimar al Organizaţiei Judeţene Constanţa a PDL. Decizia a fost luată în cadrul Biroului Permanent Naţional, a declarat liderul democrat-liberal Emil Boc la Ştirea Zilei. Alături de secretarul executiv al PDL, situaţia din Constanţa va fi evaluată şi de vicepreşedintele PDL Valeriu Stoica. ?Noi, înainte de alegerile locale, am stabilit câteva criterii de performanţă pentru organizaţii?, a declarat Emil Boc.

Constanţa se numără printre organizaţiile care nu au reuşit să treagă pragul stabilit, aşa că ?am desemnat o persoană care să meargă să analizeze situaţia şi să propună apoi un nou lider. Elena Udrea şi Valeriu Stoica nu vor conduce organizaţia, doar vor veni cu informaţii?, a explicat preşedintele PDL.

În replică, Elena Udrea a declarat că poziţia sa în fruntea organizaţiei judeţene este una strict tranzitorie şi pe timp foarte scurt, sperând ca în decurs de câteva săptămâni să fie organizate alegeri pentru conducerea Organizaţiei municipale Constanţa şi pentru cea judeţeană, scrie Rompres.

Antena3.ro

×
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close