Antena 3 CNN Politică Elena Udrea face furori la inaugurarea târgului de turism de la Mamaia (VIDEO)

Elena Udrea face furori la inaugurarea târgului de turism de la Mamaia (VIDEO)

Elena Udrea face furori la inaugurarea târgului de turism de la Mamaia (VIDEO)
Sursa foto: Foto: VideoNews
17 Sep 2010   •   18:39

Elena Udrea a făcut furori la Mamaia, acolo unde a inaugurat, vineri, la Pavilionul Expoziţional, ediţia de toamnă a târgului de turism Bursa Litoral-Delta Dunării 2011.

Îmbrăcată într-o rochie foarte mulată de piele şi încălţată  cu o pereche de pantofi cu toc cui, Elena Udrea a fost primită ca o adevărată divă la Mamaia. Expozanţii şi oficialii ANAT s-au întrecut în complimente şi atenţii, adresate doamnei ministru.

Organizatorii au prezentat premiile de excelenţă şi trofeele acordate specialiştilor din domeniul ospitalităţii, de pe litoral. Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa şi ministrul Elena Udrea au primit trofeul din partea preşedintei Asociaţiei Litoral, Corina Martin.

În cadrul aceluiaşi eveniment au fost desemnate şi cele mai bune restaurante de pe litoral.  "Popasul Pescarilor", din Olimp şi "Chevalet", din Mamaia au fost cele două localuri câştigătoare anul aceste. Ospătarii anului au fost desemnaţi Stelian Câju - de la Complexul hotelier "Mamaia" şi Constantin Meleucă, de la "Cocor", din staţiunea  Neptun - Olimp. Trofeul pentru "Cel mai bun Spa de pe litoral", i-a revenit Centrului Cocor Spa, din Neptun-Olimp.

Pavilionul Expoziţional din Mamaia adună anual aproximativ 200 de firme de turism, hotelieri şi tur-operatori, care-şi prezintă oferta pentru sezonul estival 2011, înt-un cadru festiv.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Udrea Mamaia
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close