Antena 3 CNN Politică Elena Udrea, în preajma lui Bush: "M-am simţit mândră de preşedintele meu"

Elena Udrea, în preajma lui Bush: "M-am simţit mândră de preşedintele meu"

Elena Udrea, în preajma lui Bush: "M-am simţit mândră de preşedintele meu"
04 Apr 2008   •   11:35

Preşedintele SUA, George W. Bush, este unul dintre cei mai bine păziţi oameni de pe planetă. Tocmai de aceea, este greu să fii prezent la conferinţele susţinute de acesta. Elenei Udrea i-a fost, se pare, mult mai simplu, ea fiind prezentă la discursul ţinut de Bush la Palatul CEC. Victor Ciutacu se întreabă, pe blogul său, în ce calitate a fost invitată la acest eveniment Elena Udrea: "în calitatea sa de secretar executiv al PD-L ori cumva de blogger?"

Întrebarea are acoperire în fapte, având în vedere că pe blogul personal Elena Udrea a publicat un comentariu plin de avânt patriotic, la adresa summitului NATO de la Bucureşti şi, mai exact, la adresa preşedintelui României, Traian Băsescu.

Elena Udrea declară fără nici o reţinere: "M-am simţit mândră de ţara mea, de Preşedintele meu." Citat exact, cu P mare. Mai mult, Elena Udrea ne îndeamnă pe toţi să gândim la fel. "Ziua de astăzi ar trebui să ne facă să ne simţim patrioţi", scrie ea.

Mai departe, Elena Udrea nu vorbeşte de ziua de mâine. Dar, e posibil ca aprecierea pentru această postare de pe blog să vină atunci când, în preajma alegerilor, se vor împărţi mandatele. Astăzi, Elena Udrea este secretar executiv în PD-L. Mâine, cine ştie?

Antena3.ro

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close