Antena 3 CNN Politică Elena Udrea: La 1 septembrie încep remanierile. Cine nu se supune, pleacă! (VIDEO)

Elena Udrea: La 1 septembrie încep remanierile. Cine nu se supune, pleacă! (VIDEO)

Elena Udrea: La 1 septembrie încep remanierile. Cine nu se supune, pleacă! (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
27 Iul 2010   •   16:14

Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, a declarat luni seară la B1TV, că la 1 septembrie se va realiza o evaluare a miniştrilor şi că cei care nu şi-au respectat obligaţiile vor fi remaniaţi.

?Partidul aşteaptă să vadă evaluarea miniştrilor şi sancţiunile acolo unde se impun, sancţiunile fiind remanierea. (...) Este atributul preşedintelui să ceară demisia miniştrilor. La 1 septembrie se aşteaptă ca evaluarea miniştrilor să se facă şi să se pună în practică câteva remanieri?, a declarat Elena Udrea.

?Nu este o luptă politică. Vrem să restabilim încrederea în ochii cetăţenilor că ştim ce facem, că acest Guvern şi-a asumat un set de măsuri, pe de o parte de reducere a cheltuielilor bugetare, pe de altă parte de adoptare a măsurilor de relansare economică, pe care le pune în practică?, a mai menţionat Udrea.

?Cine nu reuşeşte să pună în practică acest set de măsuri este sancţionat, tocmai pentru a arăta că nu există rabat de la acest imperativ. Cine nu se supune imperativului, pleacă?, a concluzionat ministrul Dezvoltării.

Antena3.ro

 

 

×
Subiecte în articol: remaniere Elena Udrea
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close