Antena 3 CNN Politică Elena Udrea, nemulţumită de mass-media: Jurnaliştii scriu numai ce le dictează stăpânii (VIDEO)

Elena Udrea, nemulţumită de mass-media: Jurnaliştii scriu numai ce le dictează stăpânii (VIDEO)

Elena Udrea, nemulţumită de mass-media: Jurnaliştii scriu numai ce le dictează stăpânii (VIDEO)
01 Oct 2010   •   11:50

Ministrul Turismului Elena Udrea se plânge de mass-media din România. Supărată că presa a scris despre aşa numita chermeză de la Scroviştea, după demisia lui Vasile Blaga, Elena Udrea susţine ca jurnaliştii de azi scriu numai ce le dictează stăpânii. Iar de vina ar fi Sorin Ovidiu Vântu şi Dan Voiculescu, care ar fi capabili să pună la cale adevărate lovituri de stat.

Ministrul Turismului, Elena Udrea, notează pe blogul său că România nu mai are parte de presă, ci de simpli dactilografi care scriu doar ce le dictează stăpânii.

?Până unde au putut să coboare băieţii lui Vîntu şi Voiculescu? Cam până la dejecţiile României Mari. (...) Nu cred să fie publicaţie sau instrument de presă al celor doi care să nu dea în mine astăzi dintr-un motiv sau altul?, a scris Elena Udrea pe blog.

Elena Udrea s-a supărat după ce cotidianul.ro a scris că ministrul Turismului ar fi chefuit după înlăturarea lui Vasile Blaga de la Interne.

?Mai mare prostie nu am auzit. Nu am fost la Scroviştea nici atunci când spun ei, nici altă dată. Mai mult, nu cred că demisia domnului Blaga este motiv de sărbătoare pentru cineva din Guvern sau PDL?, a precizat Udrea.

Ministrul Turismului consideră că de fiecare dată când cineva vrea să îl atace pe preşedintele Traian Băsescu, începe mai întâi o campanie împotriva sa.

?Le spun acestor stăpâni de presă că nu vor avea câştig de cauză. Pentru că în România nu pot să facă chiar tot ce vor ei. Nu pot da lovituri de stat, nici prin intermediul presei şi nici prin partide politice nevolnice şi bine conectate la buzunarele din spate ale respectivilor domni?, a încheiat Elena Udrea.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Elena Udrea ministrul turismului
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close