Antena 3 CNN Politică Elena Udrea: "Niciodată nu l-am privit pe Traian Băsescu ca bărbat" (VIDEO)

Elena Udrea: "Niciodată nu l-am privit pe Traian Băsescu ca bărbat" (VIDEO)

Elena Udrea: "Niciodată nu l-am privit pe Traian Băsescu ca bărbat" (VIDEO)
11 Ian 2010   •   23:52

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, susţine că îl apreciază pe preşedintele Traian Băsescu în calitate de om politic, dar că nu l-a privit niciodată ca pe un bărbat. Invitată la o emisiune a postului de televiziune OTV, Udrea a vorbit şi despre circumstanţele în care l-a cunoscut pe actualul preşedinte.

Întrebată dacă îi place de şeful statului ca bărbat, Elena Udrea a declarat că nu l-a privit niciodată pe Traian Băsescu din această perspectivă.

"Eu niciodată nu l-am privit pe Traian Băsescu ca bărbat. Nu-mi privesc colegii ca bărbaţi. Îmi place de Traian Băsescu ca om politic, îmi place de Emil Boc ca premier, ca om politic, v-am spus, în ultimul an este complet schimbat. Îmi place de Adriean Videanu ca om politic. Nu-mi privesc colegii ca bărbaţi. Îi privesc ca oameni politici, ca şi colegi cu care doresc să fac nişte lucruri în partid şi în Guvern", a spus Udrea, adăugând că Traian Băsescu este un om de la care poţi învăţa "enorm".


Elena Udrea: Niciodată nu l-am privit pe Traian Băsescu ca bărbat


În cadrul emisiunii, Elena Udrea a vorbit şi despre momentul în care a decis să intre în politică, respectiv decizia de a se alătura Alianţei Dreptate şi Adevăr.

"Era în anul 2004. Ca orice tânăr care venea dintr-o profesie liberală - profesam la vremea aceea ca avocat - aveam, îmi doream să fac mai mult. Îmi doream să schimb lucruri pe care le vedeam şi care mi se părea că nu merg bine (...) Din domeniul meu profesional cunoşteam foarte mulţi tineri care intraseră în politică şi am dorit să intru în politică. Şi aveam de ales între a merge la Partidul Social Democrat, unde aveam suficient de multe cunoştinţe, sau a merge la Alianţa D.A. (...) Am ales să merg la Alianţa aceasta D.A., unde nu aveam foarte multe cunoştinţe, însă din toată activitatea publică a liderilor alianţei - domnul Traian Băsescu, la vremea aceea primar şi domnul Theodor Stolojan - am ştiut că împreună cu aceşti oameni pot să încerc să fac lucrurile pe care doream să le fac", povesteşte Elena Udrea.


Elena Udrea, despre cum l-a cunoscut pe Traian Băsescu


Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close