Antena 3 CNN Politică Elena Udrea, noul preşedinte interimar al Organizaţiei PDL Bucureşti

Elena Udrea, noul preşedinte interimar al Organizaţiei PDL Bucureşti

Elena Udrea, noul preşedinte interimar al Organizaţiei PDL Bucureşti
Sursa foto: Foto: Intact Images
19 Iul 2010   •   15:13

Elena Udrea a fost desemnată preşedinte interimar al organizaţiei partidului din Bucureşti, a anunţat vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur. Decizia a fost luată în urma anunţului lui Liviu Negoiţă că nu va candida la preşedinţia filialei Bucureşti a partidului, informează Mediafax.

În locul lui Negoiţă, la funcţia de preşedinte interimar al PDL Bucureşti au candidat Elena Udrea şi deputatul Costică Canacheu. Ministrul Dezvoltării a obţinut zece voturi, Canacheu a obţinut trei voturi, iar şase voturi au fost anulate.

Organizaţia PDL Bucureşti era condusă interimar de primarul Sectorului 3, Liviu Negoiţă. Pe 4 iunie, acesta a anunţat că nu va candida la preşedinţia filialei Bucureşti a partidului, menţionând că doreşte să vină o altă echipă.

Pe 21 iunie, la întâlnirea de la Snagov, preşedintele Traian Băsescu i-a criticat pe Vasile Blaga şi Adriean Videanu pentru situaţia organizaţiei de Bucureşti. "N-aţi fost în stare nici să găsiţi un lider la Bucureşti. Aţi vrut să păstraţi toţi câte o bucăţică din Bucureşti? a declarat la acea vreme Traian Băsescu.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea presedinte interimar
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close