Antena 3 CNN Politică Elena Udrea nu mai e dorită la Constanţa. PD-L-iştii o trimit înapoi la Bucureşti

Elena Udrea nu mai e dorită la Constanţa. PD-L-iştii o trimit înapoi la Bucureşti

Elena Udrea nu mai e dorită la Constanţa. PD-L-iştii o trimit înapoi la Bucureşti
16 Iul 2008   •   12:06

PD-L-iştii din Constanţa nu o mai plac pe Elena Udrea. 1.500 de persoane au semnat o petiţie anti-Udrea şi au transmis-o conducerii de la centru, scrie Cotidianul. Democrat-liberalii de la malul mării sunt nemulţumiţi de felul în care Elena coordonează activitatea organizaţiei. Doar în ultima lună, blonda a demis din funcţie liderii organizaţiei municipale Constanţa şi din judeţ, neuitând nici să excludă din partid mai mulţi şefi locali, precum Dănuţ Moisoiu, vechi prieten de-ai lui Blaga.

Potrivit ziarului Cotidianul, Organizaţia de la Constanţa nu s-a sfiit să-şi expună nemulţumirile chiar în faţa Elenei, luni seară, cu ocazia şedinţei Biroului Permanent Judeţean. Cu puţin timp înainte de şedinţă, Udrea şi Ion Popescu, preşedintele interimar al organizaţiei judeţene PD-L Constanţa, au susţinut o conferinţă de presă.

În timpul conferinţei, a apărut şi Remus Macovei, fost secretar general al organizaţiei municipale, care a anunţat convocarea Consiliului Local de Coordonare, aprobată cu 254 de semnături. Şedinţa ar urma să aibă loc sâmbătă, când vor fi dezbătute măsurile luate Biroul Permanent.

?Toate măsurile întreprinse de Elena Udrea au fost luate cu încălcarea frecventă şi intenţionată a Statutului partidului. Elena Udrea a numit în funcţii oameni care nu au participat la campania electorală şi unii care nici nu erau membri de partid?, a declarat Macovei, pentru Cotidianul.

Fostul secretar general a precizat că democraţii au contestat în scris decizia privind excluderea din partid a doi consilieri recent aleşi de Consiliul Local al municipiului Constanţa, precum şi demiterea liderilor filialei.

?După contestaţie am făcut şi un memoriu cu 1.553 de semnături, pe care l-am trimis la Bucureşti, şi tot n-am primit niciun răspuns. Ultima soluţie, potrivit Statutului, este să convocăm sâmbătă Consiliul de Coordonare Local şi să anulăm deciziile dispuse de Elena Udrea?, a declarat Macovei, pentru Cotidianul.

Udrea nu pare să se teamă de protestele democraţilor. ?Nemulţumiri sunt tot timpul. Există o decizie a BPN, iar discuţia este închisă. Am dori ca orice nemulţumire să fie armonizată în interior şi aşa se va întâmpla. Atât timp cât avem o hotărâre a BPN, orice altă propunere încalcă deciziile deja luate?, a declarat Elena Udrea la un post de televiziune.

Antena3.ro

×
Parteneri
Trandafir, bărbatul deghizat în femeie care a făcut ravagii în România
x close