Antena 3 CNN Politică Elena Udrea nu se vrea prim-vice PDL. Preferă calitatea de ministru plus cea de vicepreşedinte de partid

Elena Udrea nu se vrea prim-vice PDL. Preferă calitatea de ministru plus cea de vicepreşedinte de partid

Elena Udrea nu se vrea prim-vice PDL. Preferă calitatea de ministru plus cea de vicepreşedinte de partid
Sursa foto: Elena Udrea
25 Mar 2010   •   17:12

Secretarul executiv al PDL, Elena Udrea a anunţat joi, că nu va candida pentru o funcţie de primvicepreşedinte PDlş deoareace este ministru şi trebuie să se ocupe mai mult de treburile guvernării decât cele de partid. Ea a arătat că preferă să concureze pentru unul din locurile de vicepreşedinţi. Pentru unul din cele patru locuri de prim-vicepreşedinţi, Udrea şi-a anunţat susţinerea pentru Gheorghe Flutur, actual vicpreşedinte şi purtător de cuvânt al partidului.
Udrea a apreciat că, în opinia sa, miniştrii trebuie să se ocupe de problemele guvernării, şi nu să deţină funcţii executive în partid.
"Un ministru face mai greu asta, pentru că trebuie să se ocupe de alte probleme", a mai spus Udrea.

Împrumutând teza colegului Teodor Stolojan şi a edilului PDL Arad, Gheorghe Falcă, partizani ai separării treburilor guvernamentale de cele de partid, prin crearea unei incompatibilităţi între calitatea de ministru şi cea de pedelist cu funcţii de conducere, Udrea a susţinut că niciun prim-vicepreşedinte nu trebuie să ocupe funcţia de ministru.
Elena Udrea a arătat că îşi va acorda sprijinul candidaturii lui Gheorghe Flutur pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al partidului întrucât este "omul potrivit", ea considerând că acesta poate fi unul dintre cei patru prim-vicepreşedinţi care poate face multe pentru partid.
Antena3.ro

×
Parteneri
Cea mai detaliată hartă a creierului uman realizată vreodată
x close