Antena 3 CNN Politică Elena Udrea, promovată la gradul de "prim ministră" de un localnic din Dorohoi (VIDEO)

Elena Udrea, promovată la gradul de "prim ministră" de un localnic din Dorohoi (VIDEO)

Elena Udrea, promovată la gradul de "prim ministră" de un localnic din Dorohoi (VIDEO)
01 Iul 2010   •   17:53

?Mai am un copil, doamna prim ministră să veniţi şi la mine acasă...?, i-a spus un locuitor din Dorohoi Elenei Udrea. Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului a vizitat, joi, câteva dintre casele afectate de inundaţii din municipiul Dorohoi.

Elena Udrea a fost astfel ?promovată? la gradul de premier al României, de către sinistraţii din Dorohoi. Lucru care, spun gurile rele, nu este chiar departe de adevăr având în vedere influenţa pe care o are ministrul Dezvoltării Regionale în Guvern dar şi în partidul pe care îl reprezintă.

Elena Udrea a vizitat casele afectate de inundaţii însoţită de o delegaţie formată din autorităţile locale. În Dorohoi, unde apa nu s-a retras încă din locuinţe, există peste o mie de sinistraţi şi peste 250 de case afectate de ape.

Emil Boc a solicitat prezenţa miniştrilor în zonele calamitate până la finalul inundaţiilor, De asemenea, premierul a cerut şi ca prefecţii aflaţi în concediu de odihnă să fie rechemaţi imediat la muncă, insistând totodată, împreună cu ministrul Administraţiei, pentru "măsuri mai ferme" de evacuare a sinistraţilor.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Dorohoi
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close